Stieltjesstraat 1
3364AR Sliedrecht

0184 - 41 45 17
info@richardbuitengoed.nl

Een mooie tuin als buitenpaleis ...

Wie kent niet die fraaie foto’s uit een lifestyle magazine, waar mensen alle seizoenen genieten van hun tuin. In het frisse voorjaar, de zonnige zomer, gedurende de geurende herfst of tijdens de koude winter.

Als de tuin mooi en functioneel is aangelegd, wordt het een plek waar je graag wil zijn. Een schitterend terras, creatief gelegd met keramiek of natuursteen en een houten overkapping bijvoorbeeld, biedt het hele jaar door uitstekende mogelijkheden. Dan valt er te genieten van die smakelijke kop voorjaarsthee, dat frisse zomerwijntje, de bruine herftsbok of de warme glühwein in de winter. Met of zonder buitenhaard. Het kan allemaal …

En voor wie een hoekje in de tuin wil met wat extra privacy, heeft Richard de Groot Buitengoed mooie Douglas tuinschermen. Ook hier kan grind of split bijvoorbeeld net dat oogstrelende accent geven. Of een robuuste tegel van 60x60cm. Zo wordt een tuin al heel snel uw eigen ‘buitenpaleis’.

Meedenken

Richard de Groot Buitengoed denkt mee over het gebruik van de juiste materialen in de juiste compositie. Van idee tot aflevering inclusief service: ‘Wij regelen het allemaal. Bovendien doen wij dat tegen betaalbare prijzen.’

Contact

Ook weten hoe u van uw tuin een buitenpaleis kunt maken? Kom gerust eens kijken in onze showroom of neem contact met ons op.