Stieltjesstraat 1
3364AR Sliedrecht

0184 - 41 45 17
info@richardbuitengoed.nl

De ene tegel is de andere niet ...

Een tegel is niet zomaar ‘een tegel’. En een steen is niet zomaar ‘een steen’. Het zijn natuurlijke materialen gemaakt van delfstoffen die verschillend zijn van samenstelling, vorm, grootte en kleur. Dan valt er ook iets te kiezen. Immers: zoveel mensen, zoveel wensen.

Hoe de keuze ook uitvalt, zeker is dat een fraaie, goed uitgevoerde, bestrating het huis een sierlijk aanzicht zal geven. En ‘functioneel’ in gebruik. Richard de Groot Buitengoed geeft die garantie: ‘Door jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Met kennis van zaken en door een uitgebreid netwerk bedienen wij klanten op maat.’

Wie bijvoorbeeld tegels, grind en/of sierbanden combineert met hout, is daarom verzekerd van een fraaie en duurzame compositie achter, naast of rondom het huis. Op die manier wordt de tuin een prachtig verlengstuk van de woonkamer. En daarmee een parel in de straat of wijk waar u woont. Wie wil dat nou niet?

Bedrijven

Ook voor bedrijven maakt Richard de Groot Buitengoed mooie en functionele combinaties van tegels (bijvoorbeeld met formaat 60x60cm), stenen en sierlijke opsluitbanden. Altijd in een prachtige compositie van kleur, vorm en grootte. Ook zakelijk een aanwinst dus, zeker als bedrijfspanden op een zichtlocatie liggen.

Laat u verrassen

‘Wij denken graag met u mee om uw buiten om te smeden tot een plaatje zoals u dat misschien niet direct voor ogen heeft. Er kan namelijk veel …’

Wie dus een (her)bestrating overweegt, is hierbij uitgenodigd eens langs te komen in de binnen- en buitenshowroom aan de Stieltjesstraat1 in Sliedrecht.

Laat u verrassen. Niet alleen door het uitgebreide assortiment, de vele mogelijkheden en de betaalbare prijzen. Maar ook door de koffie en het prettige gesprek doorspekt met kennis van zaken.